COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Juha Salo haluaa ensimmäisen Riihimäki-rallin voittonsa

16.5.2017 - 13:59:23


Rallin kymmenkertainen Suomen mestari Juha Salo starttaa ensi lauantaina rallin kesäkauden SM-avaukseen Riihimäelle voitto mielessä.

Salon kilpurin moottori huollettiin keväällä Italiassa ja talven aikana auton suorituskykyä haitanneet häiriöt on selätetty kanta.

Riihimäellä reittiä avaavat kaksivetoiset autot. Salo ja Jarno Ottman starttaa kahdeksan erikoiskokeen reitille lähtönumerolla 35. Paljon urallaan voittanut Salo ei ole vielä voittanut 41. kerran järjestettävää Riihimäki-rallia.

- Voittaa joka tapauksessa pitäisi Riihimäellä, jos tässä aikoo mestaruudesta vielä ajaa. Edessämme ajaa sarjaa johtava (Teemu) Asunmaa, joten meillä on hyvä paikka lähteä kisaan. Keravalla ajetun testirallin ja viime lauantain testin jälkeen olen erittäin tyytyväinen automme ajokäytökseen ja siihen, miten automme tällä hetkellä toimii, Salo kertoi tallinsa tiedotteessa.

- Olemme talven ja kevään aikana tehneet koko huoltoryhmämme voimin todella paljon töitä automme eteen. Uskon, että olen sinut autoni kanssa. Keravalla ja testeissä meillä ei ollut mitään murheita, joten luottavaisena reitille lähdetään.

Riihimäellä ajetaan perinteisesti kohtuullisen nopeata tietä ja se sopii Salolle.

- Reitillä on lähes kymmenen kilometrin matkalta asfalttia ja se tuo sorapyörillä ajettaessa omat haasteensa. Ei taida jäädä junnukuskeille lauantailta renkaita myytäväksi. Sorapyörillä ajo asfaltilla on tietysti sellaista taiteilemista, mutta tilanne on kaikille sama, Salo muistutti.

Kesäkauden ohjelmassa on kaikkiaan neljä SM-osakilpailua. Ralli SM-sarja päättyy syyskuun lopussa Tampereelle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uruguay on menossa lohkovoittoon

25.6.2018 17:33:07