COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Suninen luokkansa kakkosena Portugalissa - yksi mies ylivoimainen

19.5.2017 - 23:08:11


Teemu Suninen piti Portugalin MM-rallin WRC2-luokassa toisen sijan läpi perjantain kahdeksan erikoiskokeen etapin. Hän oli M-Sportin Fordilla neljästi luokan toiseksi nopein. Andreas Mikkelsen voitti luokan kaikilla erikoiskokeilla.

Perjantain jälkeen Sunisen ero luokkaa johtavaan norjalaiseen on hieman reilu minuutti. Todellista taistelua Suninen käy kolmantena olevan Pontus Tidemandin kanssa. Ruotsalainen on vain 2,3 sekuntia sekuntia Sunisesta.

- Aika tiukka taistelu meidän välillä on. Aivan täysillä pitää ajaa lauantaina joka pätkä, että saisi vähän eroa syntymään. Nuo kaikkein huonokuntoisemmat osuudet tosin pitää koettaa mennä kovaa, mutta fiksusti. Sen verran pitää olla vauhdissa varaa, että on tarvittaessa mahdollisuus väistää kiviä, Suninen sanoi.

- Kahdesti ajettavan Amarante (38 km) on lauantain haastavin pätkä. Siinä on 7 kilometriä välissä asvalttia ja lopussa kovaa soraa. Se on kova autolle ja renkailla, mutta ei auta. Tänään näki, että jos vähänkin nosti jalkaa kaasulta ja pudotti vauhtia, heti tuli Pontukselta takkiin. Onneksi ei ollut mitään ongelmia. Auto pelasi hienosti.

Lauantaina ajetaan kuusi erikoiskoetta yhteispituudeltaan reilut 150 kilometriä.

Lähde: Teemu Suninen Racingin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!