COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rallit.fi: Kalle Rovanperällä riittää kysyntää rallimaailmassa

11.8.2017 - 17:21:21


Suomalainen sensaatio Kalle Rovanperä on tällä hetkellä ehkä rallimaailman puhutuin lupaus. Motorsport News huhuili tällä viikolla, että Rovanperä on pääsemässä sopimukseen M-Sportin kanssa.

Sivuston mukaan Rovanperä debytoisi M-Sportin Fordilla Walesin MM-rallissa ja olisi mukana myös joissakin osakilpailuissa ensi kaudella. Rovanperää on viety spekulaatioissa myös Hyundaille.

Kallen isä Harri Rovanperä on nyt kommentoinut poikansa tilannetta Rallit.fi-sivustolle. Hänen mukaansa mitään ratkaisuja ei ole vielä tehty.

– Vielä on liian aikaista miettiä sitä. Kaikki kortit katsotaan syksyn aikana. Tässä voi olla vielä muitakin juttuja liikkeellä – ja onkin.

Rovanperä ei ollut valmis kertomaan sivustolle tarkemmin eri mahdollisuuksista.

– En pysty niistä kertomaan. Kaikkea on koko ajan työn alla, mutta kaikki selviää aikanaan. Ei näistä tiedä ennakkoon, miten asiat menevät ja mitä tapahtuu. Ajetaan syksyn kilpailut rauhassa, ja ennen Walesin rallia on tehtävä päätöksiä ainakin Walesin osalta. Vielä siinäkään vaiheessa ei ole kiirettä ensi vuoden päätösten suhteen, Rovanperä toteaa.

Tässä vielä linkki Rallit.fi-sivuston juttuun: http://www.rallit.fi/kalle-rovanperalla-positiivinen-ongelma-isa-harrilta-arvoituksellinen-kommentti/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luis Suarez iski Uruguayn johtoon

20.6.2018 18:57:02