COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Skodan tehdasautolla debytoinut suomalaislahjakkuus: "Eväät eivät vielä riittäneet parempaan"

9.10.2017 - 23:55:07


Rallikuljettaja Juuso Nordgren suoriutui debyytistään Skodan tehdasauton ratissa tyylipuhtaasti. Kataloniassa vain ensimmäisen päivän soraerikoiskokeet jäivät harmittamaan.

Nordgren, 20, sai mieluisia uutisia pian kotoisen Suomen MM-rallin jälkeen. Neuvottelut Skodan tehdastiimin kanssa olivat edenneet suotuisasti, ja paikka Katalonian MM-ralliin aukesi. Lopputuloksissa karkkilalainen oli hienosti WRC2-luokan neljäs. Eroa WRC2-luokan voittoon ajaneeseen Teemu Suniseen kertyi 5.15,7 minuuttia.

- Kyllä tämä oli tosi opettavainen reissu, ennen kaikkea koska olemme nyt maalissa. Sorapäivään olin tosi pettynyt, mutta asfalttivauhtiin tyytyväinen, Nordgren nyökkäsi.

Ennen rallia Nordgren pääsi tutustumaan autoonsa kahden päivän ajan. Jo ennen Katalonian rallin alkua Skoda ehti vahvistaa Nordgrenin osallistuvan autolla myös seuraavaksi ajettavaan Walesin osakilpailuun.

- Siihen kisaan minulla on hyvät odotukset. Aloitetaan siellä vähän terävämmin. Sora ja muta ovat olosuhteina minulle uusia, mutta uskoisin että pystyn Walesiin lähtemään silti vapautuneemmin kuin tähän kisaan.

Kataloniasta Nordgrenilla oli jo kokemusta viime vuodelta, mutta Walesiin nuorukainen osallistuu ensimmäistä kertaa.

- Täytyy yrittää vain sopeutua niihin olosuhteisiin. Olen ymmärtänyt, että ne ovat kovavauhtisempia teitä kuin täällä, ja sen ainakin pitäisi sopia minulle.

Skodan tiimipäällikkö Michal Hrabanek on sanonut luottavansa jatkossakin pohjoismaalaisiin, ja erityisesti suomalaiskuljettajiin. Hyvillä näytöillä Nordgren nousisi taistelemaan paikasta tiimissä myös ensi vuoden MM-sarjaan.

- Tämä on hieno mahdollisuus, jonka koetan käyttää järkevästi. Ei täällä ollut vielä järkeä puskea, koska eväät eivät vielä siihen riitä. Tänään ajettiin kuitenkin pari hyvää pätkäaikaa ja kaikki kilometrit kotiin, Nordgren hymyili.

Miika Wuorela


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puljujärvi sai valmentajan kehut

19.9.2018 10:05:14