KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Loppuko ura? Sebastien Ogierilta hyvin salamyhkäinen kommentti

21.11.2017 - 14:14:13


Rallin viisinkertainen maailmanmestari Sébastien Ogier jatkaa salaperäisellä linjalla. Lukuisista yrityksistä huolimatta ranskalainen ei suostunut paljastamaan tulevaisuudestaan kuin murusia Australian rallin yhteydessä.

- En pelaa mitään pelejä. Olen 99-prosenttisella varmuudella saanut päätökseni tehtyä, ja tulen kertomaan sen lähiaikoina, Ogier sanoo.

Ennen Australian rallin alkua Ogier antoi kansainväliselle lehdistölle sen verran helpotusta spekulaatioihin, että kertoi vaihtoehtojen olevan enää vain M-Sportilla jatkaminen tai ralliuran lopettaminen kokonaan tähän kauteen.

- Kun kerron teille päätökseni, ymmärrätte, miksen kertonut sitä vielä Australiassa. Australian ralli oli Ogierille harvinaisen vaikea. Mies ei saanut osittain teknisistä ongelmista johtuen kunnolla kiinni kilpailurytmistä ja jäi kisassa vasta neljänneksi. Eroa kärkeen kertyi liki kaksi ja puoli minuuttia.

Moni näki Ogierin suorituksessa lopun alkua. Ranskalaistähti on ollut useammankin kerran tällä kaudella tilanteessa, jossa ulospäin näytti kuin Ogier olisi jo menettänyt parhaan motivaationsa kilpailemiseen.

Totuus kuitenkin on, että Ogier tutki jo hyvissä ajoin kautta vaihtoehtoja jokaisen sarjassa mukana olevan tiimin kanssa.

Neuvottelut Citroenin kanssa päättyivät lopullisesti vasta marraskuun alussa. Tiimi ei onnistunut löytämään riittävää rahasummaa, jolla olisi saanut Ogierin palkattua. Samoin kävi Hyundain kanssa; tiimin tarjous Ogierille oli 2,5 miljoonaa euroa kaudesta ilman bonuksia, mutta summa jäi jälleen pahasti jälkeen miehen palkkapyynnöstä.

M-Sport taisteli vuoden läpi yrittäen kampittaa huomattavasti varakkaampia kilpakumppaneitaan. Tiimi tyhjensi palkintopöydän lopulta täydellisesti, vaikka käyttääkin rallitoimintoihinsa rahaa vain noin viidesosan esimerkiksi Hyundain budjetista.

Ogierin salaperäinen vihje ilmoituksensa ajankohdasta sai monet miettimään asiaa tarkemmin. Kesällä 2016 Ogier tuli isäksi ensimmäisen kerran, eikä mies ole vaimonsa Andrea Kaiserin kanssa peitellyt haluaan kasvaa perheenä myös tulevaisuudessa.

Lopettaako Ogier ralliuransa perheenlisäyksen vuoksi? - se selvinnee jo lähipäivinä.

Teksti: Miika Wuorela


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Moskovan TsSKA tylynä KHL:ssä

9.12.2018 22:58:44

 

 

 

 

Tom Brady teki NFL:n historiaa

9.12.2018 21:34:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit tappiolla KHL:ssä

9.12.2018 18:16:08