KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suninen valmis näyttämään osaamistaan Meksikon MM-rallissa

8.3.2018 - 20:20:03


Teemu Suninen istahtaa Meksikon MM-rallissa tutusti Fordin WRC-Fiestaan, ja lähtee rohkeasti haastamaan kokeneempia kilpakumppaneitaan.

Ura WRC-auton ratissa on Sunisen osalta edennyt vasta kolmen osakilpailun verran. Se tarkoittaa myös sitä, että Meksikon MM-rallin kisafaktasta ei ole syytä hätkähtää.

Suninen on nimittäin ainut kisaan osallistuvista 11 WRC-auton kuljettajista, jolla ei ole vielä MM-osakilpailuvoittoa. Kovia tuloksia 24-vuotias jokelalainen on silti takonut, eikä Meksikossakaan ole tarkoitus nöyrtyä kilpakumppaneiden edessä.

- Reitti näyttää mielenkiintoiselta. Tiet ovat haastavia, mutta suomalaisen silmiin vähän luonnottomilta. Normaalimutkia ei ole paljoa. Hyvillä mielin lähden silti ralliin, vaikka kysymysmerkkejä on ilmassa, koska testiä en päässyt ajamaan metriäkään. Se peruuntui lumisateen takia. Nyt sitten kisassa nähdään, mikä vauhti tulee olemaan ja kuinka pääsen autoon sisään, Suninen aprikoi tiedotteessa.

Testin puutetta Suninen ei silti laske niin pahaksi puutteeksi, etteikö torstaiaamun virallinen testierikoiskoe olisi tilannetta paikannut. Myös lähtöpaikka perjantain reitillä yhdeksäntenä autona saattaa olla Suniselle hienoinen etu, sillä sarjakärjessä ajavat kilpakumppanit piirtävät ensin ajolinjat tiehen.

- Oli tilanne mikä tahansa, aina pitää saada autosta ja kuskista kaikki irti ja suoriutua hyvin. Jos hyviä aikoja lähtee tulemaan, niin sitten ajetaan sitä vauhtia. En tiedä, kuinka iso hyöyty puhdistumisesta täällä sitten on, kun tuntuu että tiet puhdistuivat jo nuotituksen aikana.

M-Sport -tiimin kolmantena WRC-auton kuljettajana ralliin ilmoitettu Suninen ja kartanlukija Mikko Markkula eivät lähde soitellen sotaan Meksikossa.

- Vähän erilainen lähestymistapa on nyt kisaan, kun ei ole testiä alla. Hyviä tuloksia tiimi kuitenkin odottaa.

Lähde: Teemu Sunisen tiedote. Kuva: M-Sport


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

19.12.2018 08:15:09

 

 

 

 

 

 

Olli Juolevin kausi paketissa

19.12.2018 05:30:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38