NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suninen malttoi mielensä Saksan MM-rallin paineessa - "Tarkkana loppuun asti"

18.8.2018 - 20:45:33


Teemu Suninen nousi Saksan MM-rallin toisena kilpailupäivänä kahdeksannelle sijalle. Lauantain erikoiskokeet sopivat hyvin Ford-kuljettajalle.

Sunisen ero rallin kärjessä kiitävään Ott Tänakiin on 1.57,0 minuuttia ennen viimeisen kilpailupäivän kolmea erikoiskoetta.

Oppimielessä ralliin lähtenyt Suninen jatkoi tarkkaa ajoaan myös lauantain erikoiskokeilla, jotka veivät kilpailijat Baumholderin sotilasalueelle ja liukkaille betoniteille.

Päivä oli Suniselle ja kartanlukija Mikko Markkulalle lähes ongelmaton. Ensimmäisen erikoiskokeen pyörähdystä lukuun ottamatta Sunisen Ford eteni koko ajan keula menosuuntaan päin.

- Armeijan alueen erikoiskokeilla oli vaikea säästää renkaita riittävästi, jotta niitä oli jäljellä vielä kahdelle muullekin EK:lle. Ajo sujui, vaikka erikoiskoeajat olisivat voineet olla kovempiakin.

Harva MM-sarjan osakilpailuista tarjoaa samanlaista haastetta kuin Saksan rallin ikoninen Panzerplatten (EK9/13) erikoiskoe. Suninen vältti molemmilla ajokerroilla ongelmat, vaikka ajoi liki 40-kilometrisen EK:n ensimmäistä kertaa WRC-autolla.

- Ei pitkä erikoiskoe niin kinkkinen ollut, mutta juuri se renkaiden säästämistarve oli se isoin yllätys, Suninen toisteli.

Päätöspäivään ei Sunisen osalta liiemmin taisteltavaa jää. Ehjä ajo ja täydet kilometrit ovat tällä hetkellä arvokkain pääoma, jonka Suninen voi kisasta pankittaa.

- Juuri niin, ei tässä ole riskillä tähänkään asti ajettu, joten nyt vain tarkkana loppuun asti, niin jatkossa tänne on helpompi lähteä ajamaan sijoituksista.

Lähde: Tiedote
Kuva: M-Sport


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KuPS aloittaa Varsovassa

19.7.2019 12:35:37

 

 

 

 

 

Lukas Hradeckyn veli tekee paluun

19.7.2019 11:08:55

 

F1-kisan jatko varmistettu

19.7.2019 10:13:05