NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Esapekka Lappi haluaa auttaa tiimiään - "Olen täysin sitoutunut"

19.10.2018 - 13:15:48


Toyotan Ott Tänak taistelee rallin MM-sarjan maailmanmestaruudesta kahdessa viimeisessä kisassa. Suomalaisten rooliksi jää virolaisen auttaminen.

Kuljettajien MM-sarjan tilanne on vielä täysin auki ennen viimeistä kahta kisaa, kuten myös valmistajien taisto. Tämän kauden jälkeen Toyotan jättävä Esapekka Lappi haluaa auttaa tiimiään parhaansa mukaan.

- Olen täysin sitoutunut auttamaan tiimiä valmistajien mestaruustaistelussa kahdessa viimeisessä kisassa, Lappi sanoo Toyotan tiedotteessa.

Toyota on ollut hyvässä iskussa kauden loppupuolella ja se on nostanut myös Ott Tänakin taistelemaan vielä tosissaan kuljettajien mestaruudesta.

- Olemme saavuttaneet tiimin kanssa hyviä tuloksia viime aikoina ja toivon, että se jatkuu Espanjassa. Pidän kahden eri alustan haasteesta: kuljettajana sinun täytyy tottua muutokseen, mutta luulen, että totumme siihen nopeasti. Espanjan asvalttipätkät ovat erittäin ainutlaatuisia ja nautin ajamisesta niillä. Valitettavasti tein täällä viime vuonna virheen, mutta toivottavasti opin siitä ja saan tänä vuonna hyvän tuloksen, Lappi mietti.

Espanjassa ajetaan viikon päästä.

Ville Hirvonen

Kuva: Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

20.3.2019 07:00:12