NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Toyotan Tommi Mäkinen hehkutti "mahtavaa mahdollisuutta"

9.11.2018 - 12:01:15


Rallin MM-sarja päättyy ensi viikolla Australiassa, jossa taistellaan vielä sekä henkilökohtaisesta MM-tittelistä että valmistajien maailmanmestaruudesta.

Toyotan Ott Tänakilla on vielä pieni sauma voittaa maailmanmestaruus, sillä hän on 23 pistettä MM-sarjaa johtavan Sebastien Ogierin takana.

Valmistajien MM-titteli on kuitenkin vielä paremmin japanilaistallin haarukassa. Toyota johtaa MM-sarjaa 12 pisteellä ennen Hyundaita.

- Tämä on ollut jännittävä kausi, johon on kuulunut paljon ylä- ja alamäkiä. Kaikki on valmista viimeistä, jännittävää osakilpailua varten. Edessämme on mahtava mahdollisuus: voimme voittaa MM-tittelin jo toisella kaudellamme. Se olisi fantastinen saavutus, hehkutti tallipäällikkö Tommi Mäkinen Toyotan tiedotteessa.

- Suorituskykymme oli hyvä soralla Britanniassa ja Espanjassa, ja olemme ilmeisesti löytäneet parannuksia näihin olosuhteisiin, jotka kohtaamme myös Australiassa. Kaikki tekevät kovasti töitä tavoitteemme eteen, ja meillä on vahva auto sekä kolme vahvaa kuskia, joten uskon meidän pystyvän saavuttamaan sen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noloa, Arsenal! Ruma tappio uhkaa

24.4.2019 22:36:53