NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Neste Ralli on tehnyt Toyotan pääpomoon lähtemättömän vaikutuksen

11.1.2019 - 14:28:39


Suomen MM-ralli, Neste Ralli, ja japanilaisen autonvalmistaja Toyotan suomalainen maahantuoja, Toyota Auto Finland Oy, jatkavat yhteistyötään kahden vuoden sopimuksella.

Yhteistyön jatkuminen miellyttää myös Toyota Motor Corporationin pääjohtajaa sekä Toyota Gazoo Racingin WRT-tiimin hallituksen puheenjohtajaa Akio Toyodaa, jonka viimevuotinen vierailu Neste Rallissa teki Toyotan pääjohtajaan lähtemättömän vaikutuksen.

- Vierailin Suomen MM-rallissa viime vuonna ensimmäistä kertaa sitten Toyotan paluun WRC-sarjaan. Ralli oli äärimmäisen hyvin järjestetty, mikä näkyi myös mahtavassa tunnelmassa erikoiskokeilla ja lukuisten innokkaiden, intohimoisten fanien keskuudessa. Ei ollut epäilystäkään, etteikö Suomen MM-ralli olisi Toyota Gazoo Racing -tiimin kotiralli - sen kertoivat jo kaupungilla näkyvät kyltit, jotka lämpimästi toivottivat ”tervetuloa kotiteilleni”. Jopa paikallisen hampurilaispaikanravintolan työntekijät kannattivat Toyotan-tiimiä pukeutumalla TGR-brändättyihin t-paitoihin rallin aikana, Toyoda tunnelmoi.

- Tunne, jonka koin korkeimmalla podiumilla juhliessani tiimimme jäsenten kanssa voittoa, oli yksinkertaisesti uskomaton - kuunnellen Japanin kansallislaulua Suomen sinisen taivaan alla; Japanin, Suomen, Viron ja TGR-lippujen liehuessa joka puolella ympärilläni. Uskon todella, että tämän vuoden Suomen MM-rallista tulee jälleen mahtava tapahtuma, Toyoda jatkaa.

Katsojaelämyksien kehittäminen ja vastuullinen tapahtumarakentaminen ovat yhteistyön tärkeitä kulmakiviä, joiden avulla halutaan tarjota entistä parempia kokemuksia kaikille rallia seuraaville ja siellä vieraileville.

Toyotan paluu rallin MM-sarjaan kaudella 2017 avasi luontevan yhteistyöväylän perinteikkään Neste Rallin ja Toyota Auto Finlandin välillä. Kumppanuus maailman myydyimpiin kuuluvan ja kansainväliseen moottoriurheiluun vahvasti sitoutuneen automerkin kanssa on ollut mieleen myös suomalaiselle rallikansalle: monipuolisesti kuluttajien keskuudessa toimiva brändi on näkynyt, kuulunut ja kiinnostanut yleisöä aina Neste Rallin huoltoparkista sosiaaliseen mediaan.

Neste Rallin ja Toyota Auto Finlandin yhteistyö tuo kisajärjestäjä AKK Sports Oy:n käyttöön 65 kappaletta Toyotan ajoneuvoja, aina henkilöautoista kuljetuskalustoon. Kestävä kehitys ja vastuullinen tapahtumarakentaminen ovat yhteistyön tärkeitä elementtejä kummallekin osapuolelle.

Lähde: Neste Ralli viestintä


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Francesco Totti jätti AS Roman

17.6.2019 16:14:19

 

 

 

Oho! Erfan Zeneli palaa Klubiin

17.6.2019 15:27:20