NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tommi Mäkinen löi tiukat tavoitteet tiskiin

12.1.2019 - 16:52:52


Tommi Mäkisen johtama Toyota Gazoo Racing-tiimi saavutti viime vuonna upeasti rallin MM-sarjan merkkimestaruuden. Vajaan kahden viikon kuluttua Monte Carlossa käynnistyvällä kaudella se ei enää riitä: Mäkinen janoaa tuplaa.

Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että Mäkinen on asettanut tiiminsä tavoitteekseen merkkimestaruuden lisäksi luonnollisesti myös henkilökohtaisen tittelin, jota lähdetään jahtaamaan Ott Tänakin, Jari-Matti Latvalan ja Citroenille siirtyneen Esapekka Lapin tilalla tulleen Kris Meeken johdolla.

Toyota esitteli Yaris WRC-rallitykin kauden 2019 värityksessään tänään Birminghamissa.

- Se, mitä saavutimme viime kaudella, oli uskomatonta. Kiitos siitä koko tiimille, joka teki kovaa työtä Yaris WRC:n jatkuvassa kehityksessä, Mäkinen viittaa merkkimestaruuteen tiiminsä sivuilla.

Lähtökohdat 14 osakilpailua kattavaan kauteen 2019 ovat kohdallaan.

- Käynnistämme tämän kauden samalla menestyksekkäällä paketilla, mutta jatkamme koko ajan töitä tehdäksemme yhä paremman auton.

Ja sitten niihin tavoitteisiin, joista ei tosiaankaan tingitä piiruakaan.

- Haluamme puolustaa merkkimestaruutta ja saavuttaa samalla kuljettajien mestaruuden. Siitä ei tule helppoa, sillä kohtaamme yhä kovemman kilpailutilanteen. Kaikki ovat kuitenkin luottavaisia hyvän kauden osalta, Mäkinen vakuuttaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!