NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tallipomo Tommi Mäkisen ässä on täpinöissään: ”Olemme ehdottomasti vahvempia”

12.1.2019 - 21:09:45


Virolaiskuljettaja Ott Tänak tykitti viime vuonna kolmanneksi rallin MM-sarjassa. Se oli ensimmäiseksi kaudeksi hyvä saavutus Tommi Mäkisen johtamassa Toyota-tiimissä ja nyt on luvassa yhä parempaa. Tänakin tavoitteena ei voi olla mikään muu kuin maailmanmestaruus.

Tänak kuvailee viime vuotta Mäkisen tiimissä eräänlaiseksi rookie-kaudeksi.

- Silloin jokainen ralli oli minulle uusi Toyotalla. Meillä on yhä paljon opittavaa, mutta olemme nyt hyvin valmistautuneita ja se tekee meistä ehdottomasti vahvempia, Tänak vakuuttaa Autosportille.

Kausi käynnistyy vajaan kahden viikon kuluttua perinteisesti Monte Carlossa.

- Toinen kausi samassa tiimissä, samalla autolla ja samojen henkilöiden kanssa tekevät fiiliksestäni rennomman. Toivottavasti saamme kaiken parhaan irti siitä tiedosta ja kokemuksesta, jotka olemme yhdessä hankkineet 12 kuukauden aikana.

Tänak jäi viime kaudella 38 pistettä mestaruuden jo kuudennen kerran putkeen takoneesta Sebastien Ogierista, joka palaa Fordilta juurilleen Citroenille.

- Meidän täytyy vain olla parempia kuin viime vuonna. Edessä on pitkä kausi ja siellä on monta sellaista asiaa, joiden pitää sujua oikein. Uskon, että meillä on suuremmat mahdollisuudet taistella mestaruudesta, Tänak linjaa ilman sen suurempaa uhoa.

Jari-Mattila Latvala jatkaa Tänakin tallikaverina. Citronille siirtyneen Esapekka Lapin paikan Toyotalla ottaa Kris Meeke.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!