NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Esapekka Lappi tuo tietoa Toyotalta” - muuta apua multimestari ei suomalaiselta odota

12.1.2019 - 23:09:12


Rallin kuusi viimeistä maailmanmestaruutta nimiinsä napannut ranskalainen Sebastien Ogier ja Esapekka Lappi muodostavat alkavalla kaudella äärimmäisen mielenkiintoisen kuljettajakaksikon Citroenilla. Duon, jossa tallimääräyksiin tympiintynyt Ogier haluaa nähdä molemmat tasavertaisina taistelemassa osakilpailuvoitoista.

Ogier palasi juurilleen Fordilta. Lappi puolestaan hyvästeli Tommi Mäkisen johtaman Toyota-tallin ja lähti hakemaan uralleen uutta nostetta ja haastetta Citroenilta, joka esitteli C3 WRC-autonsa tänään Birminghamin Autosport show-tapahtumassa.

- Olen iloinen, että Esapekka on tässä tiimissä. Hän on mahtava kaveri, jolla on paljon lahjakkuutta. Ja lisäksi hän tuo mielenkiintoista tietoa aiemmasta tiimistään Toyotalta, Ogier toteaa Motorsport-Total.com -sivustolla.

Ogieria pidetään Citroenin selkeänä ykköskuljettajana ja Lappia tämän lojaalina tiimikaverina. Ogier ei halua kuitenkaan nähdä tilannetta näin mustavalkoisena.

- Niin kauan kun meillä molemmilla on mahdollisuus ajaa mestaruudesta, niin kohtelun pitää olla tasapuolista. Sitten kun toinen kuljettajaja menettää mestaruusmahdollisuutensa, niin siinä vaiheessa hänen tulee tietenkin tukea tiimikaveriaan. Minä ja Esapekka lähdemme molemmat samoin mahdollisuuksin alkavaan kauteen.

Ogier ei ole halukas puhumaan mahdollisista tallimääräyksistä.

- Oli aika, kun hyväksyin avun tiimikavereiltani. Se ei ole kuitenkaan se tapa, jolla haluan menestyä. Ja en ainakaan halua ajatella sitä ennen kautta.

MM-sarja jyrähtää käyntiin 24.-27. tammikuuta Monte Carlossa. Ogierin auto koristellaan numerolla 1. Lappi lataa numerolla 4.

Kuva: Miika Wuorela


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!