NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tommi Mäkisen siipien suojissa on hyvä olla: ”Urani paras mahdollisuus”

17.1.2019 - 17:17:13


Rajujen ulosajojen vuoksi viime vuonna Citroenilta potkut saanut brittikuljettaja Kris Meeke viihtyy nykyään enemmän kuin hyvin tallipäällikkö Tommi Mäkisen siipien suojissa Toyotalla.

Ensi viikolla Monte Carlosta käynnistyvään rallin MM-sarjaan valmistautuva Meeke, 39, tähdentää, että Mäkinen tarjoaa hänelle vielä upean mahdollisuuden osoittaa todelliset kykynsä.

- Ottaen huomioon, mitä aikaisemmin on tullut, niin uskon, että tämä on urani tähän mennessä paras mahdollisuus, Jari-Matti Latvalan ja Ott Tänakin tallikaverina Toyotalla kilpaileva Meeke myhäilee wrc.com-sivustolla.

- Tunnen ensimmäistä kertaa urallani, että olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan, työpaikkojensa osalta melkoista kiertolaiselämää viettänyt Meeke jatkaa.

Meeke tuli Toyotalle Esapekka Lapin tilalle. Lappi lataa jatkossa Sebastien Ogierin tallikaverina Citroenilla. Meekelle se sopii enemmän kuin hyvin.

- Jos joku olisi kysynyt minulta vuoden 2018 alussa, missä haluan olla seuraavana vuonna, niin olisin vastannut, että täällä (Toyota), Meeke tähdentää.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!