NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Esapekka Lappi löi tavoitteensa tiskiin: ”Sitä tosin moni muukin haluaa!”

18.1.2019 - 16:41:16


Esapekka Lappi hyvästeli viime kauden jälkeen Toyotan ja lähti hakemaan uusi haasteita Citroenilta.

Ja niitä tosiaankin riittää, sillä Lappi on rallin MM-pisteissä alkavalla kaudella taatusti korkealla, mikäli hän pystyy pistämään kampoihin uudelle tallikaverilleen Sebastien Ogierille. Ranskalainen Ogier on takonut kuusi viimeistä maailmanmestaruutta putkeen.

Lappi ei tosin tohdi vielä mestaruuksista puhua. Aika ei ole vielä kypsä sille.

- Tähän tiimiin on ollut helppoa sopeutua, mutta en usko, että pystyn taistelemaan mestaruudesta vielä tällä kaudella, sillä tarvitsen muutamista ralleista lisää kokemusta, Lappi toteaa kyseisiä kisoja yksilöimättä.

Viikon kuluttua Monte Carlosta käynnistyvän MM-sarjan taso on tällä kaudella kenties vielä piirun verran viime vuotta kovempi. Esimerkiksi Lapin entisellä tallikaverilla, virolaisella Ott Tänakilla on nyt nyt yhden kauden verran enemmän kokemusta Toyotasta, millä on iso merkitys näissä kekkereissä.

- Haluan yltää tällä kaudella korkeammalle kuin vuonna 2018. Se merkitsee sijoittumista loppupisteissä neljän parhaan joukkoon. Mutta sitä tosin moni muukin haluaa!, Lappi alleviivaa Checkeredflag-sivustolla.

Lapin yhteistö on lähtenyt hyvin liikkeelle Ogierin kanssa.

- Sebin kanssa on helppoa työskennellä ja olemme hyvin avoimia toisillemme. Pyrin oppimaan tällä kaudella eräänlaista isoa kuvaa Sebiltä. Hän on todellakin syystä moninkertainen maailmanmestari, Lappi kehuu Ogieria.

Kuva: Miika Wuorela


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!