NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ogieria odottaa ikävä tehtävä Ruotsin MM-rallissa

11.2.2019 - 12:16:36


Rallin kuusi viimeistä maailmanmestaruutta putkeen takonut Sebastien Ogier käynnisti loistavasti paluunsa Citroenille. Ogier tykitti kauden perinteisesti avaavan Monte Carlon MM-rallin voittajaksi. Monten voitolla on tässä vaiheessa kautta tosin myös huolestuttava kääntöpuolensa.

Ogier joutuu lähtemään torstaina starttaavaan Ruotsin ralliin ensimmäisenä autona. Pahimmassa tapauksessa se tietää ranskalaiselle ladunavaajalle epämiellyttävää ja sekunteja syövää roolia aura-auton kuljettajana.

- Ajaminen ensimmäisenä autona on usein merkittävä haitta jäätä peittävän lumikerroksen vuoksi. Meidän täytyy katsoa, millaisiksi tiet mudostuvat takaa tuleville, mutta pelkään, että sora alkaa pistää esiin jään alta hyvinkin nopeasti, Ogier toteaa tiiminsä tiedotteessa.

Ogier toivookin pakkasen paukkuvan tulevana viikonvaihteena Ruotsissa, jolloin tilanne tasoittuisi olosuhteiden osalta.

- Ruotsi on kisa, josta olen todellakin aina nauttinut ja testeissä fiilis vain parani koko ajan.

Hyundain Thierry Neuville päätyi Monte Carlossa kakkoseksi 2,2 sekuntia Ogierin takana. Neuville huikkasi silloin miltei ensitöikseen, että hän ei onneksi joudu ajamaan ensimmäisenä autona Ruotsissa.

- Vastustajamme tulevat olemaan kovia, kuten kaikissa ralleissa. Ruotsi on kuitenkin kisa, josta minä ja tiimini todellakin nautimme. Automme on toiminut Ruotsissa aina hienosti ja pätkäajat ovat olleet hyviä. Ruotsissa on ilo ladata jäisillä teillä ja käyttää lumipenkkoja apuna puskettaessa limiitillä.

Neuville tosiaankin tietää, mistä puhuu. Hän voitti Ruotsin rallin viime vuonna.

Ruotsin MM-ralli kattaa yhteensä 19 erikoiskoetta. Niistä ensimmäinen on torstaina Karlstadissa ajettava 1,9 kilometrin mittainen supertesti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

KuPS aloittaa Varsovassa

19.7.2019 12:35:37

 

 

 

 

 

Lukas Hradeckyn veli tekee paluun

19.7.2019 11:08:55

 

F1-kisan jatko varmistettu

19.7.2019 10:13:05