NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rallit.fi: Tommi Mäkiseltä melkoinen vertaus! Näkee Tänakissa paljon samaa kuin itsessään

17.2.2019 - 21:23:42


Viron Ott Tänak voitti sunnuntaina näytöstyyliin Ruotsin MM-rallin. Virolainen siirtyi samalla koko MM-sarjan kärkeen, kun ajettu on kaksi osakilpailua kaudesta.

Toyotan tallipäällikkö, nelinkertainen maailmanmestari Tommi Mäkinen antoi kisan jälkeen Rallit.fi-sivustolle paljon puhuvan haastattelun. Mäkinen näkee virolaisessa valtavaa potentiaalia.

- Ott todella dominoi koko viikonloppua. Hän näytti kaikille, että pystyy ajamaan haastavissa olosuhteissa. Hän on äärimmäisen vahva tällä hetkellä. Kun katson häntä, niin näen itseni 20 vuotta sitten, kun keskityin voittamaan mestaruutta, Mäkinen sanoi.

Mäkisen sanoille saatiin katetta jo viime kauden lopulla. Tänak oli MM-sarjan loppuosan nopein kuljettaja, vaikka mestaruus karkasikin Sebastien Ogierille.

Ruotsin MM-rallin voitto on aina kova juttu. Olosuhteet ovat yleensä haastavat, eikä tämän vuoden kisa tehnyt tässä mielessä poikkeusta.

- Koko kisan ajan oli Ottilla homma hanskassa. Ei tarvinnut yhtään ihmetellä. Perjantaina näki jo, mihin hän kykenee, kun pystyi niin hyvin ajamaan lähtöpaikkaan nähden. Hän vain katsoi ja kontrolloi tilannetta, Mäkinen kehui.

Linkki Rallit.fin juttuun: https://www.rallit.fi/tommi-makiselta-ylisanoja-ott-tanakille-naen-hanessa-itseni-20-vuotta-sitten/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26