NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Saako Tommi Mäkinen tuulettaa taas ”kuumaisemissa”?

19.4.2019 - 16:37:46


Virolaiskuljettaja Ott Tänak ajoi viime vuonna Argentiinan MM-rallissa ensimmäisen voittonsa Tommi Mäkisen johtaman Toyota-tiimin riveissä. Tänak lupailee Mäkiselle alustavasti lisää aihetta tuuletuksiin reilun viikon kuluttua Argentiinan ”kuumaisemissa”.

- Minulla on hyvä fiilis Argentiinan MM-rallista. Se on ralli, jossa pystyin ajamaan viime vuonna ensimmäisen voittoni Toyotalle, enkä odota yhtään vähämmän tältä vuodelta, Tänak tuikkaa tiiminsä tiedotteessa.

Tänak on jo ehtinyt takoa tällä kaudella jättipotin Ruotsista, mutta viimeisin ralli Korsikan asfaltilla ei sujunut tiimiltä suunnutelmien mukaan. Tänak päätyi Korsikalla kuudenneksi, mutta tilanne sarjassa on edelleen varsin hyvä.

Tänak on jäänyt neljän osakilpailun jälkeen Hyundailla piikkipaikalla hääräävästä Thierry Neuvillesta viisi pistettä. Toisena olevalla Citroenin Sebastien Ogierille on kolme pistettä Tänakia enemmän.

- Uskon, että pystymme jälleen hyvään suoritukseen Argentiinassa. Nopeiden teiden pitäisi sopia autollemme varsin hyvin. Argentiinan ralli on todella kova kisa, jossa erikoiskokeet voivat mennä paikoittain erittäin haastaviksi. Huolellinen on oltava, Tänak tähdentää.

Tallipomo Mäkisellä on vahva luottamus Tänakiin.

- Emme saavuttaneet viimeksi toivomiamme tuloksia Korsikalta, mutta luottamus tiimiin on korkealla kahdessa seuraavassa kisassa Etelä-Amerikassa, Mäkinen silmäilee Argentiinan lisäksi Chilen suuntaan.

- Ott oli Argentiinassa todella vahva, kun hän voitti siellä viime vuonna ja uskon, että hänellä on jälleen hyvät fiilikset mahdollisuuksiensa osalta. Ja tiedän, että Argentiina on ralli, josta myös Jari-Matti (Latvala) ja Kris (Meeke) nauttivat, Mäkinen viittaa Tänakin tallikavereiden puoleen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!