NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kalle Rovanperän kilpakumppani tekee unelmastaan totta Portugalin MM-rallissa

26.5.2019 - 16:28:10


Ford lähtee vajaan viikon kuluttua Portugalissa ajettavaan rallin MM-sarjan kauden seitsemänteen osakilpailuun kolmen WRC-auton voimin. Teemu Suninen ja Elfyn Evans saavat rinnalleen odotetun WRC-debyyttinsä tekevän Gus Greensmithin.

Suomalaisen Kristian Sohlbergin valmennuksessa oleva Greensmith, 22, tunnetaan Kalle Rovanperän kovana kilpakumppanina WRC2 Pro-luokassa. Greensmithin pääpaino tulee pysymään meneillään olevalla kaudella kyseisessä luokassa, sillä Portugali merkitsee hänelle tässä vaiheessa keikkaluonteista kisaa täysiverisen Ford Fiesta WRC-tykin ratissa.

- Olen työskennellyt viimeiset kymmenen vuotta vain tätä hetkeä varten ja olen nyt valmis kipuamaan sille vuorelle, Greensmith kuvailee tuntojaan M-Sportin tiedotteessa.

- Mutta en ole saavuttanut tätä yksin. Uskomaton määrä ihmisiä on tehnyt yhdessä työtä debyyttini eteen modernilla WRC-autolla, Greensmith jatkaa.

M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener odottaa hänkin innokkaasti Greensmithin debyyttiä, mutta toppuuttelee samalla liian kovia odotuksia.

- Tärkeintä on se, että hän ei ota liikaa paineita menestyksestä, koska siirtyminen R5-autosta WRC:hen on vaikeaa, Millener evästää Greensmithia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Zidane raivostui pelaajilleen

25.8.2019 09:56:10

 

 

 

 

 

 

 

 

Real Madrid koki ison pettymyksen

24.8.2019 23:58:21