NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Katkerasti pettynyt Ott Tänak hakee lohtua - "Tilanne on paljon parempi kuin viime kaudella tähän aikaan"

17.6.2019 - 08:20:57


Ott Tänakin unelma kolmannesta peräkkäisestä rallin MM-sarjan osakilpailuvoitosta murskautui tylyllä tavalla sunnuntaina. Toyotan virolaiskuski oli kaasuttelemassa voittoon Sardiniassa, mutta joutui ongelmiin viimeisellä erikoiskokeella.

- Jotain todella outoa tapahtui ohjauksen kanssa heti viimeisen erikoiskokeen alussa, periaatteessa se vain lukkiutui. Jäimme paikallemme aika pitkäksi aikaa ja taistelimme saadaksemme ohjauksen kuntoon. Jollain ilveellä pääsimme taas liikkelle, mutta menetimme paljon aikaa ja samalla voiton, Tänak kertasi painajaistaan Toyotan tiedotteessa.

Tänak oli voittanut Chilessä ja Portugalissa ajetut kaksi edellistä MM-osakilpailua.

- Olen turhautunut, mutta myös todella surullinen tiimin puolesta. Kaikki panostivat niin paljon tähän kilpailuun. Sen häviäminen tällä tavalla on todella sääli, Tänak valitteli.

Loppu oli katkera, mutta Sardiniassa viidenneksi sijoitunnut Tänak (150 pistettä) nousi silti MM-sarjan kärkipaikalle. Takana vaanivat Citroenin Sebastien Ogier (146) ja Hyundain Thierry Neuville (143).

- Kausi on ollut rankka tähän mennessä, mutta tilanne MM-pisteissä on paljon parempi kuin se oli samaan aikaan viime kaudella. Nyt on aika levätä ja olla pois rallin parista hetken aikaa. Sen jälkeen palataan hommiin, Tänaki julisti.

Rallin MM-sarja jatkuu vasta elokuun alussa Jyväskylässä.

Kuva: Taneli Niinimäki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!