NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Erikoinen tilanne - Sardinian kisan voittaja ei ehkä aja Suomen MM-rallissa: ”Odotan soittoa”

18.6.2019 - 15:16:26


Espanjalaiskonkari Dani Sordo saavutti yllätysvoiton viime sunnuntaina päättyneessä Sardinian MM-rallissa, mutta sillä ei ole välttämättä sen suurempaa painoarvoa, kun Hyundai hahmottelee kuljettajakoostumustaan elokuun alussa ajettavaan Suomen osakilpailuun.

Urallaan kaksi MM-osakilpailuvoittoa saavuttanut Sordo toteaa Motorsportille, että hän odottelee Suomen kisan osalta kuumeisesti puhelinsoittoa tallipäällikkö Andrea Adamolta.

- Mitä haluatte minun sanovan? En tiedä, Sordo kuittaa Suomen MM-rallin osaltaan.

Hyundai on pähkäillyt jo pitempään, ketä se Suomessa ajattaa. Thierry Neuville on saletti kuljettaja, nähtävästi myös Andreas Mikkelsen, mutta muilla, ei myöskään keikkakuski Sebastien Loebilla ole ollut suurempaa kiinnostusta keskisen Suomen sorasirkusta kohtaan. Yksinkertaisesti siksi, että Hyundailla ei ole koskaan menestytty Suomessa.

Sordo liikkuu samoilla linjoilla, vaikka ei haluaisikaan jättää tässä tilanteessa Suomen rallia mistään hinnasta väliin.

- Se ei ole suosikkirallejani, mutta kenties voin napata sieltä joitain pisteitä vaikkapa neljännellä tai viidennellä sijalla. Mutta se ajetaan elokuussa, eikö? Se on hyvää loma-aikaa, Sordo huikkaa arvoituksellisesti.

Tallipomo Adamon on tehtävä lopullinen päätöksensä Suomessa ajavista kuljettajistaan heinäkuun 1. päivään mennessä, jolloin rallin ilmoittautumisaika päättyy.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!