COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MTV Urheilu: Esapekka Lappi pohtii tehneensä ison virheen - "Totta kai sitä miettii"

20.7.2019 - 23:11:37


Esapekka Lappi jätti viime kauden jälkeen tehdastalli Toyotan taakseen ja siirtyi ajamaan Citroenille. Suomalainen ralliässä on kuitenkin sittemmin miettinyt, oliko ratkaisu sittenkään oikea.

Lapin kausi on ollut suoraan sanoen heikko rallin MM-sarjassa. Heti kauden toisessa rallissa Ruotsissa suomalainen nousi podiumille ja kaikki näytti hyvältä, mutta sen jälkeen surkeat esitykset ovat seuranneet toisiaan.

- Ihan surkea kausi on ollut, Lappi latasi MTV Urheilun haastattelussa.

- Onhan siellä yksi hyvä tulos ollut, mutta ei se nyt paljoa sitä kokonaiskuvaa kirkasta. On ollut kyllä todella haastavaa ja olen itse sitten sortunut virheisiin. Tuntuu, ettei auto ole sopinut itselle käteen ja sitten on tullut yliyrittämistä ja virheitä. Onneksi sitä nyt saatiin kuitenkin vähän suorituskykyisemmäksi itselle Portugali-Sardinia-akselilla, mutta silti tuntuu, että se ei ihan riitä, Lappi manaili.

Oliko siirtyminen Toyotalta Citroenille virhe?

- Totta kai se on tullut mieleen, että se oli väärä veto. Kun on hakannut päätä seinään asian kanssa. Kun ei lähde, niin se ei lähde. Toisaalta sillä tavalla tekee elämän vaan itselleen vaikeaksi, jos sitä alkaa miettimään. Turha sitä on jossitella, Lappi sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!