NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rallit.fi: Jari-Matti Latvala myöntää kipeän tosiasian - "Asiat alkavat ratketa vasta sen jälkeen"

22.8.2019 - 08:17:05


Toyotan Jari-Matti Latvala ei välttämättä aja ensi kaudella rallin MM-sarjassa. Latvalan kausi on ollut toistaiseksi iso pettymys.

Suomalainen sai elokuun alussa ajetussa Suomen MM-rallissa hieman lohtua, kun hän ajoi kolmanneksi Jyväskylässä. Tiimin ykköskuljettaja Ott Tänak ajoi voittoon ja Citroenin Esapekka Lappi kiilasi Latvalan edelle toiseksi. Ennen "Jyskälää" Latvala ei ollut noussut kertaakaan tällä kaudella podiumille.

Latvala ei tosiasioita pakene. Hän tietää oman tilanteensa.

- Tiimin kannalta Ott on tärkein asia, numero yksi. Asiat alkavat ratketa vasta sen jälkeen, kun Ott tekee päätöksen. Kaikki odottavat ja haluavat tietää, mitä Ott tekee, Latvala kommentoi Saksan MM-rallissa Rallit.fi-sivustolle.

- Sitä odottavat myös muidenkin tiimien kuljettajat, joilla ei ole sopimusta. Rulla lähtee pyörimään siinä vaiheessa, kun Ott on tehnyt sopimuksen, Latvala jatkoi.

Latvalalla ei oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kuin ajaa vain mahdollisimman hyvin ja ennen kaikkea tuloksellisesti loppukauden ajan. Hän kertoo, että hänellä riittää haluja ajaa vielä MM-sarjassa myös ensi kaudella.

Linkki Rallit.fin alkuperäiseen juttuun: https://www.rallit.fi/jari-matti-latvala-tiedostaa-tilanteensa-tiimin-kannalta-ott-on-numero-yksi/

Kuva: Red Bull


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!