NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jari-Matti Latvala tuskailee ajoaan: ”Ei ole hyvää” (ek8/19)

24.8.2019 - 09:38:51


Toyotan Ott Tänak jatkaa Saksan MM-rallin johdossa lauantain ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen. Tallikaveri Jari-Matti Latvala sen sijaan tuskailee ajoaan.

- Ei sellainen aika, jota toivoin. Yritin jarruttaa aikaisemmin, mutta en saanut sitä toimimaan oikein. Ajaminen ei ole hyvää, mutta yritetään tehdä töitä sen eteen, autoaan kolhinut Latvala totesi WRC:n medialle.

Citroenia kuskaava Esapekka Lappi on hänkin kaikkea muuta kuin tyytyväinen vauhtiinsa. Lauantain urakka käynnistyi samoissa tunnelmissa, mihin perjantai päättyi.

- Olen aivan limiitillä. Ajo tuntui ok:lta, mutta aika oli varsin huono.

Kahdeksannen ek:n parhaasta vauhdista vastasi Hyundain Dani Sordo. Perjantaina keskeyttänyt ja kisaa Ralli 2-säänön turvin jatkava Teemu Suninen säväytti: M-Sportin Ford-kuljettaja oli toinen 2,8 sekuntia Sordon takana.

Tänak johtaa kisaa 1,5 sekunnin erolla Hyundain Thierry Neuvilleen. Citroenin Sebastian Ogier jatkaa kolmantena 23,4 sekuntia kärjestä.

Neljäntenä oleva Toyotan Kris Meeke on jäänyt Tänakista 26,4 sekuntia. Latvala on viides ja Lappi seitsemäs. Latvalan ero Tänakiin on 30,1 ja Lapin 54,5 sekuntia.

Lauantaina ajetaan vielä seitsemän erikoiskoetta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

28.2.2020 08:00:02