NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Suninen tykittää paineitta upeita pätkäaikoja - vahvoja näyttöjä tallineuvotteluihin

24.8.2019 - 11:38:16


M-Sportin Fordia käskyttävällä Teemu Sunisella ei ole enää mitään menetettävää Saksan MM-rallissa. Hänellä on vain näytettävää ja se on totisesti näkynyt lauantain kahdella ensimmäisellä erikoiskokeella.

Suninen joutui harmikseen keskeyttämään jo perjantain avauserikoiskokeella teknisen ongelman vuoksi ja nyt kilvanajo jatkuu Ralli 2-säännön myötä.

Sunisen vauhti ja ajolinjat ovat olleet upeita kisan kahdeksannella ja yhdeksännellä erikoiskokeella. Kello on tosiaankin pitänyt Sunisen vauhdista, sillä hän on sivaltanut lauantain ensimmäisille pätkille toiseksi ja kolmanneksi kovimmat ajat.

- Ok. Meillä ei ole enää oikein mitään saavutettavaa, mutta olen pyrkinyt pitämään rytmin hyvänä ja näyttämään, että vauhtini on kohdallaan asfaltilla, Suninen kertoo WRC:n medialle.

Vaikka Suninen ei ajakaan enää Saksassa ainakaan isoista MM-pisteistä, niin jokainen erikoiskoe on hänelle huipputärkeä tulevaisuutta ajatellen. Suninen ajaa nyt myös ensi kauden tallipaikasta ja sen osalta kyyti on kohdallaan.

Kuva: Miika Wuorela


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

28.2.2020 08:00:02