NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Citroenilla riemuittiin Turkin MM-rallin jälkeen - "Me todella tarvitsimme tämän voiton mestaruustaistelun kannalta"

16.9.2019 - 06:30:27


Citroen nappasi elintärkeän kaksoisvoiton sunnuntaina päättyneessä Turkin MM-rallissa. Ranskalaistalli paransi asemiaan sekä kuljettajien että valmistajien MM-taistossa.

Sebastien Ogier kaasutteli voittoon. Turkissa vaikeuksissa ollut, mutta Power Stagen voittanut Toyotan Ott Tänak johtaa yhä MM-sarjaa. Ogier nousi kuitenkin 17 pisteen päähän virolaisesta.

- Me todella tarvitsimme tämän voiton, jotta meillä olisi mahdollisuus päästä mukaan mestaruustaistoon. Tiesimme, että tällaisessa rankassa rallissa voi tapahtua mitä tahansa, mutta pystyimme pysymään poissa vaikeuksista fiksulla asenteella, Ogier kertoi Citroenin verkkosivuilla.

Esapekka Lappi täydensi Citroenin juhlat toisella sijallaan. Lappi nousi MM-sarjassa kahdeksanneksi. Hän on vain 14 pisteen päässä neljännestä sijasta.

- Tämä oli todella vaativa ralli, josta en nauttinut viime vuonna, joten olen tietenkin iloinen suorituksestani tänä viikonloppuna. Sunnuntaina haasteena oli päästä maaliin ja auttaa Ogieria niin paljon kuin mahdollista. C3 WRC -auto oli täydellinen tänä viikonloppuna, Lappi iloitsi.

Citroen (259 pistettä) on valmistajien MM-sarjassa kolmantena. Edellä ovat Hyundai (314) ja Toyota (295).

MM-sarjassa on jäljellä vielä Walesin, Katalonian ja Australian rallit. Walesissa ajetaan lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!