NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Heikki Kovalainen vihjaa MM-rallista - entinen F1-kuski nauttii rallista enemmän kuin nykyisestä päätyöstään

7.11.2019 - 14:02:04


F1-urallaan yhden osakilpailuvoiton saavuttanut ja nykyään päätyökseen rata-autoilun Super GT-luokassa kilpaileva Heikki Kovalainen, 38, saatetaan nähdä jossain vaiheessa keikkaluonteisesti myös rallin MM-sarjassa.

Kovalainen on kilpaillut tällä kaudella Toyotalla myös Japanin rallisarjassa ja sen JN2-luokassa. Kovalainen myöntää, että uudet haasteet tältä osin kiinnostavat.

- Nautin tällä hetkellä rallista enemmän kuin Super GT:stä. Suoraan sanottuna tunnen itseni kilpailukykyisemmäksi siellä. Olen ajanut muutamia ralleja Japanissa - ok, eihän se ole WRC:tä, mutta paikalliset kuljettajat tuntevat tiet hyvin ja ovat kohtuullisen nopeita, Kovalainen korostaa Motorsportille.

- En kuitenkaan odota suurta tulevaisuutta rallissa. Tiedän, että se on erittäin vaikeaa. Taso Japanissa on täysin toinen tarina, kuin maailman mittapuussa. Ja se aika on ajanut ohitseni, Kovalainen jatkaa.

Kutina kovempiin haasteisiin on kuitenkin siis olemassa.

- Nautin rallista. Olisi mukava ajaa joku asfalttiralli, sillä se vaikuttaa sopivan minulle sorapintaa paremmin. Kenties voisin ajaa jonkun MM-rallin WRC2-luokan autolla asfaltilla. Se olisi hauskaa, Kovalainen vinkkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!