NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Esapekka Lappi korostaa rohkeutta - vaara vaanii nyt todella lähellä

9.11.2019 - 14:12:50


Rallin MM-sarja ajetaan päätökseen tulevalla viikolla Australiassa. Citroen Esapekka Lappi haluaa päättää ensimmäisen kautensa tyylikkäästi Citroenilla. Hän haluaa päättää sen voittoon.

- Tämä on ralli, josta pidän. Otimme viime vuonna tähän kisaan loistavan startin, kunnes ongelmat estivät hyvän sijoituksen. C3 WRC on kuitenkin osoittautunut erittäin nopeaksi niin hitaammilla kuin nopeammillakin sorateillä, joten lähden taistelemaan voitosta, Lappi vakuuttaa tallinsa tiedotteessa.

Lapilla on hyviä muistoja Australiasta.

- Erikoiskokeet ovat varsin nopeita. Tiet ovat paikoittain kapeita ja puiden reunustamia. Se tarkoittaa sitä, että pienikin virhe on anteeksiantamaton. Autossa pitää olla rohkea, jos haluat ajaa kilpailukykyisiä aikoja täällä, Lappi alleviivaa.

Toyotan Jari-Matti Latvala on sarjassa seitsemäntenä kauden päätöskisaan tultaessa. Latvalalla on koossa 94 pistettä. M-Sportin Fordilla ajava Teemu Suninen on yhdeksäntenä ja Lappi heti seuraavalla sijalla. Sunisella on plakkarissaan 89 pistettä, eli kuusi Lappia enemmän.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!