NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kalle Rovanperä on huiman haasteen edessä - ”Toivottavasti minulla on kärsivällisyyttä”

19.1.2020 - 10:06:47


Kalle Rovanperä suoriutui tyylikkäästi WRC-debyytistään Actic Lapland Rallyssa. Tommi Mäkisen johtaman Toyota-tallin nuorukaisella on edessään kuitenkin se todellinen tulikaste alkavalla viikolla, kun rallin MM-sarja jyrähtää torstaina käyntiin legendaarisen Monte Carlon merkeissä.

Mäkinen alleviivaa, että Rovanperällä ei ole mitään paineita Montessa. Edessä on vain ja ainoastaan opeteltavaa ja sitä oppia Rovanperä, 19, on valmis ammentamaan isolla kauhalla yhdessä kartanlukijansa Jonne Halttusen kanssa.

- Monte Carlo-ralli on erityinen tapahtuma minulle. Se on iso askel R5-autosta. Paljon enemmän voimaa ja downforcea, mutta toistaiseksi olen huomannut, että Yaris WRC:tä on melko helppo ajaa, Rovanperä toteaa tallinsa tiedotteessa.

- Minulla on kuitenkin vielä paljon opittavaa ja uskon, että vie pari rallia sopeutuakseni todella autoon ja miten kaikki toimii. Minun on ajateltava eri tavalla kauden alussa ja toivottavasti minulla on kärsivällisyyttä siihen, Rovanperä jatkaa.

Olosuhteiltaan aina arvaamaton Monte Carlo on huima paikka kokeneemmallekin kuljettajalle numerolla 69 kilpailevasta WRC-tulokkaasta puhumattakaan.

- Monte Carlo ei ole helpoin paikka aloittaa uudella autolla ja uudessa tiimissä. Sää muuttuu koko ajan ja rengasvalinnat eivät voi olla aina oikeat vallitseviin olosuhteisiin. Se tulee olemaan suuri haaste meille, mutta toivottavasti selvitämme sen.

Kuva: Toyota Gazoo Racing


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

27.2.2020 08:15:06