NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Suninen säikäytti - auto lähti käsistä: ”Onneksi siinä ei käynyt sen pahemmin”

13.2.2020 - 15:43:24


Teemu Suninen lähtee kauden toiseen MM-osakilpailuun luottavaisin mielin. Auto, Ford Fiesta WRC on tunnetusti ollut nopea myös Ruotsissa, joten syytä huoleen ei ole, vaikka keli ei tällä kertaa suosikaan.

Vihertävä nurmi ja lumettomat metsätiet eivät ole se, mistä Ruotsin MM-ralli tunnetaan, mutta koska säätilan vaihteluja ei voi hallita, on järjestäjän ollut pakko sopeutua.

Rallin ohjelmassa on yhä kymmenen erikoiskoetta, ja hieman yli puolet alun perin suunnitellusta matkasta.

- Fiilis on hyvä. Soraisia erikoiskokeita on luvassa, mutta toisaalta, se on sama kaikille. Minulla on kokemusta vastaavista olosuhteista urani alkuvuosilta, kotoisesta SM-sarjasta, joten katsotaan, mitä pystymme tässä rallissa tekemään. Viime vuonna vauhtini oli hyvää, ja sitä samaa yritetään jälleen, Suninen myhäili.

Torstaiaamun testierikoiskokeella Suninen säikäytti ainakin television katsojat pahanpäiväisesti, kun miehen Ford lipesi käsistä kovassa vauhdissa (video tämän tekstin alla). Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen selvisivät tilanteesta kuitenkin säikähdyksellä.

- Menimme ulos tieltä, kun auton keula pomppasi urista ja menetin peräpään hallinnan. Onneksi siinä ei käynyt sen pahemmin.

Rallin ensimmäinen erikoiskoe alkaa perjantaina klo 9.42 Suomen aikaa.

Kuva: M-Sport Ford WRT


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

27.2.2020 08:15:06