Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suninen pitää Ruotsin MM-rallin kahdeksatta sijaa avauspäivän jälkeen - "Melko vaikea päivä"

14.2.2020 - 19:00:03


Perjantain erikoiskokeet sujuivat Teemu Suniselta puhtaasti ja virheettä. Ford-kuljettaja nautiskeli vauhdikkaista teistä kartanlukijansa Jarmo Lehtisen kanssa.

Päivän päätteeksi miehen nimi löytyy tuloslistan kahdeksannelta sijalta. Eroa kisaa johtavaan Elfyn Evansiin on kertynyt 31,4 sekuntia.

Täysin tyytyväinen ei Suninen iltahuoltoon saapuessaan ollut. Kilpakumppanit menivät jonkin verran kovempaa.

- Melko vaikea päivä oli tänään. Olosuhteet olivat kesäiset ja soraiset. Vauhtia ei ollut ihan siihen malliin kuin olisimme toivoneet, Suninen sanoi tiedotteessa.

Lauantaina kilpailijat ajavat toistamiseen samat neljä erikoiskoetta, kuin perjantainakin. Pakkaskeli on taannut kilpailijoille riittävän hyvät olosuhteet erikoiskokeilla. Järjestäjä salli kuljettajille ylimääräisiä renkaanvaihtopisteitä erikoiskokeiden välissä, millä pyrittiin lisäämään eritoten turvallisuutta poikkeuksellisissa olosuhteissa.

- Muutama erikoiskoe tuli kyllä hyvin, mutta nopeutta hieman uupui. Ajo tuntui hyvältä, mutta siitä huolimatta EK-aika oli huonompi kuin luulin, Suninen tuumaili.

Lähde: Teemu Sunisen tiedote.

Kuva: Miika Wuorela


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!