Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Emil Lindholm WRC3-luokan johdossa yötauolle - "Hyvä päivä meille"

14.2.2020 - 19:05:35


Emil Lindholm ja Mikael Korhonen olivat Ruotsin MM-rallin avauspäivän nopein R5-kalustolla ajanut autokunta. GRX-tiimin kaksikko johtaa WRC3-luokkaa ja ajaa rallin yleiskilpailussa sijalla 10.

Skodan Emil Lindholm ja Mikael Korhonen aloittivat Ruotsin MM-rallin erinomaisesti. Päivän ensimmäisellä EK:lla Lindholm kellotti R5-luokkaan kolmanneksi nopeimman ajan, jonka jälkeen seurasi kaksi pohja-aikaa, joiden ansiosta Lindholm siirtyi WRC3-luokan johtoon.

Päivän viimeisen Torsbyn yleisö-EK:n Lindholm otti varman päälle. Ero WRC2-luokan kärkikuljettaja Norjan Mads Östbergiin on avauspäivän jälkeen 4,7 sekuntia ja WRC3-luokan kakkoseen Jari Huttuseen 7,7 sekuntia.

- Hyvä päivä meille. Kaksi pohja-aikaa tulivat pienoisina yllätyksinä, koska en mielestäni nostanut päivän mittaan vauhtiani. Aamun ensimmäisellä EK:lla renkaani kuumenivat alussa, kahdella seuraavalla näin ei tapahtunut. Kyseisiä erikoiskokeita ei myöskään ole ajettu aikaisemmissa Ruotsin ralleissa, ja se auttaa aina meikäläistä, Lindholm muistuttaa tiedotteessa.

Lindholm kertoo, että päivän viimeisellä EK:lla hän luuli kokeneensa rengasrikon.

- Olin varma, että meiltä meni siinä kivilouhikossa ajettaessa rengas rikki. Tunnustelin hetken aikaa, että onko rengas vielä vanteella ja siinä meni aikaa. En ottanut mitään riskiä, ja siksi aikani ei ollut kovin hyvä.

Lauantain kilpailupäivän ohjelmassa on samat neljä Norjan ja Ruotsin puolella ajettavaa erikoiskoetta, jotka ajettiin jo tänään. Rallin päätöspäivänä sunnuntaina ohjelmassa on ainoastaan kahdesti ajettava Likenäsin (21,19 km) EK, joka on myös rallin päättävä Power Stage.

- Kun pätkät ajetaan toiseen kertaan niin pitää olla tarkkana ja lukea tienpintaa hyvin. Katsotaan, miten muut lähtevät huomenna tyrkkäämään. Meille on tärkeätä saada mahdollisimman paljon kokemusta ja kilometrejä. Kyllä mä uskon, että jos virheittä päästään niin sijoituskin on hyvä, Lindholm sanoo.

Lähde: Tiedote. Kuva: Timo Anis


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!