FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rallikuski Jari-Matti Latvalalta rehellinen näkemys tulevasta - "En haluaisi sanoa tätä"

29.5.2020 - 15:00:36


Rallikuski Jari-Matti Latvala on kertonut WRC:n verkkosivuilla olevassa haastattelussa aikovansa osallistua Suomen MM-ralliin, joka on tarkoitus ajaa elokuun alussa.

Hän kertoo saavansa apua Tommi Mäkinen Racingilta. Latvalan kauden ensimmäinen MM-ralli Ruotsissa päättyi ennen aikojaan hänen Toyotansa teknisen vian vuoksi.

- Alun perin tarkoitukseni oli ajaa Ruotsin jälkeen Sardiniassa, mutta Suomen ralli oli aina osa suunnitelmaa Ruotsin tavoin. Ymmärrät varmaan, että minun olisi vaikea olla ajamatta Jyväskylässä.

MM-sarja on ollut tauolla Meksikon rallin jälkeen koronapandemian vuoksi. Latvala spekuloi, että tilanne saattaa auttaa häntä Jyväskylässä.

- En haluaisi sanoa tätä, enkä halua ihmisten ajattelevan, että käytän tätä hirvittävää tilannetta hyödykseni, mutta muut kuskit tulevat suoraan Neste ralliin ilman, että he ovat ajaneet paljon. Se saattaa aiheuttaa heissä pientä epäröintiä. Ei ole aina niin helppoa tulla suoraan kovaan vauhtiin (kuten Suomen ralleissa on tapana ajaa). Näemme sitten kuinka käy.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19