Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kalle Rovanperän huima veto ei unohdu koskaan multimestarilta - Sebastien Ogier Rallit.fi-sivustolle: ”On ajanut todella hyvin”

7.7.2020 - 10:02:56


Rallin MM-sarjassa ehdittiin ajaa Monte Carlon, Ruotsin ja Meksikon kisat ennen kuin koronaviruspandemia katkaisi kauden. Ensimmäistä WRC-kauttaan ajava Kalle Rovanperä on ehtinyt tehdä kuitenkin jo tässäkin ajassa lähtemättömän vaikutuksen Toyota-tallikaveriinsa, kuusinkertaiseen maailmanmestari Sebastien Ogieriin.

Ogier, 36, palasi voittajaksi ja MM-pistekärkeen tynkäkisaksi jääneessä Meksikon rallissa, mutta rajuissa ja lumettomissa olosuhteissa ajettu Ruotsin kisa vaikuttaa piirtyneen multimestarin mieleen sitäkin unohtumattomammin.

Se oli kisa, jossa 19-vuotias Rovanperä löi itsensä lopullisesti ja sensaatiomaisesti läpi. Nuoren suomalaisen äärimmäisen kylmäpäinen veto kisan päättäneellä Power Stage-erikoiskokeella jää elämään yhtenä sarjan legendana.

Rovanperä latasi tyylipuhtaat pohjat pätkälle ja kuittasi kisan kolmannen sijan Ogiern nenän edestä. Rovanperä nousi sen myötä rallin MM-historian nuorimpana kuljettajana podiumille.

- Kalle ajaa ensimmäistä kauttaan, mutta silti hän on ajanut todella hyvin kolmessa ensimmäisessä kilpailussa. Ruotsissa hän löi minut Power Stagella. Hän oli hyvässä iskussa kauden alussa, Ogier kehuu suomalaisnuorukaista Rallit.fi -sivustolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!