NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tallipomo ärähti suomalaiskuskeille - nyt on näytön paikka kauden karuimmassa MM-rallissa

14.9.2020 - 16:38:14


M-Sport Fordin tallipäällikkö Richard Millener ärähti suomalaiskuljettajilleen Esapekka Lapille ja Teemu Suniselle viimeksi ajetun Viron MM-rallin jäljiltä.

Millener kertoi DirtFish-sivustolla, että kuljettajien päät painuivat liian helposti alas Virossa ja hän ei halua nähdä samaa enää ensi viikonvaihteessa Turkissa, jossa ajetaan kauden viides osakilpailu.

Kylmä tosiasia on se, että Ford tulee Toyotaan ja Hyundaihin nähden takamatkalta, mutta kivikkoisen Turkin todella rajut olosuhteet voivat tasoittaa tilannetta.

- Olemme luottavaisia hyvästä tuloksesta Turkissa. Fiesta on osoittanut vahvuutensa ja suorituskykynsä tässä kisassa, Millener painottaa tiiminsä tiedotteessa.

Lappi päätyi viime kaudella Turkissa toiseksi Citroenilla kilpaillessaan.

- Olisi hienoa ajaa toinen vahva tulos tällä viikolla. Olen varma, että Fiesta soveltuu paremmin näille erikoiskokeille. Sinun pitää käyttää päätäsi tällaisessa rallissa ja tietää milloin puskea ja milloin nostaa jalkaa kaasupolkimelta. Se on hienosäätöä vauhdin ja kestävyyden kanssa, Lappi kuvailee tulevan työmaansa luonnetta.

Turkin ralli ei lukeudu monenkaan kuljettajien suosikkeihin, mutta Suninen tekee tässä poikkeuksen.

- Ajoimme viime vuonna Turkissa todella hyvän rallin. Opin paljon. Meillä oli hyvä balanssi vauhdin ja virheettömän ajamisen kanssa. Tämä ralli vaatii paljon fyysisesti, henkisesti ja tekniikan osalta, mutta jos ajamme taas viisaasti oikealla nopeudella oikeilla osuuksilla, niin olen luottavainen vahvasta tuloksesta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!