NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Toyotan Elfyn Evans lähtee Turkkiin kaventamaan eroa MM-kärkeen - "Emme ole siinä tilanteessa, että voisimme alkaa taktikoimaan"

16.9.2020 - 08:30:45


Rallin MM-sarjan kauden viides osakilapilu ajetaan Turkissa ensi viikonloppuna. Toyotan Elfyn Evans on MM-pisteissä toisena. Hänen edellään porskuttaa vain tallikaveri Sebastien Ogier, jolla on yhdeksän pistettä enemmän.

Evans ajoi toissa viikonloppuna Virossa neljänneksi. Hän sijoittui Power Stagella paremmin kuin itse rallissa kolmanneksi kurvaillut Ogier, joten kaksikon ero kasvoi vain yhdellä MM-pisteellä.

- Tilanne MM-sarjassa ei ole oikeastaan muuttunut. OK, olemme yhden pisteen enemmän jäljessä Viron MM-rallin jälkeen eikä se ole ihanteellista. Me lähdimme Viroon kavantamaan eroa, mutta ei tämä muuta minun kannaltani mitään, Evans kertoi rallin MM-sarjan virallisilla verkkosivuilla.

Turkin jälkeen ohjelmassa on enää kaksi MM-rallia. Sardiniassa kaasutellaan lokakuussa ja Belgiassa marraskuussa.

- Me emme ole siinä tilanteessa, että voisimme alkaa vetämään jotain taktiikkaa tai pelaaman jotain pelejä MM-sarjassa. Pitää vain jatkaa ralli kerrallaan. Turkissa teemme teemme parhaamme, Evans jatkoi.

Evans ei oikein tiedä, mitä odottaa Turkin MM-rallista.

- Tämä on se sama tarina. Tiedämme, että jollain ihmisillä on parempi lähtöasema tielle kuin meillä, mutta Turkki on todella ennalta-arvaamaton ja mitä tahansa voi tapahtua, Evans mietiskeli.

Virossa juhlinut Hyundain Ott Tänak vaanii Evansia MM-sarjassa vain neljän pisteen päässä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!