Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Esapekka Lappi varovaisen optimistinen epäonnisen Turkin MM-rallin jälkeen - "Hän teki kovia väliaikoja aivan kärkimiesten tahdissa"

21.9.2020 - 08:30:21


M-Sportin Esapekka Lappi oli varovaisen optimistinen Turkin MM-rallin jälkeen. Ford Fiesta ohjaava suomalaiskuski sijoittui kuudenneksi.

M-Sportin Gus Greensmith sijoittui viidenneksi. Teemu Suninen joutui keskeyttämään. Lappi kärsi rengasrikoista ja iskunvaimentimen rikkoutumisesta.

- Esapekka teki muutamia kovia väliaikoja erikoiskokeilla aivan kärkimiesten tahdissa ennen kuin pitkällä erikoiskokeella tuli rengasrikkoja, tallipäällikkö Richard Millener valitteli M-Sportin verkkosivuilla.

Myös Lappi valitteli epäonneaan.

- Täällä Turkissa on aina haastavaa, mutta mielestäni myös onnea tarvitaan hieman eikä se ollut meidän puolellamme tänään. Tuo pitkä erikoiskoe on viikonlopun rankin ja meillä puhkesi rengas kumallakin ajokerralla, Lappi kertoi.

Lapille jäi kuitenkin hyvä tuntuma autostaan.

- Tuo oli sääli, sillä kummallakin kerralla ajat näyttivät sillä pätkällä aika hyviltä. Me teimme aika paljon muutoksia viikonlopun aikana ja näytti siltä, että kaikki oli alkamassa toimimaan. Joten toivottavasti voimme viedä tuon kaiken hyvän tiedon Sardiniaan kahden viikon päästä, Lappi jatkoi.

Kauden toiseksi viimeinen MM-ralli ajetaan Sardiniassa 8.-11. lokakuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!