Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tommi Mäkinen rauhoittelee tilannetta myös Kalle Rovanperän osalta: ”Ei isoa draamaa”

22.9.2020 - 19:43:57


Toyota jysäytti tiistaina melkoisen uutispommin, kun se tiedotti, että Tommi Mäkinen vaihtaa tämän kauden jälkeen tehtäviä. WRC-tallin pomo ylennetään Toyotan autourheiluosaston neuvonantajaksi.

Toyotan WRC-talli siirtyy ensi vuoden alusta Toyota Gazoo Racing Europen alaisuuteen, mutta tallin tukikohdat sijaitsevat jatkossakin Jyväskylässä ja Tallinnassa. Tommi Mäkinen Racing jatkaa näin ollen yhteistyötä Toyota Motor Corporationin kanssa ja suuria muutoksia ei ole siis tulossa.

Mäkinen korostaa, että kuviossa ei ole mitään sen dramaattisempaa ja se koskee myös nykyisiä kuljettajia, joista Kalle Rovanperällä ja MM-sarjaa johtavalla Elfyn Evansilla on sopimusta edelleen ensi vuosi jäljellä.

- Missään ei tapahdu suuria muutoksia. Elfyn ja Kalle jatkavat joka tapauksessa ensi vuonna ja he valmistelevat myös Sebin (Ogier) sopimusta vielä vuodeksi, joten se ei näytä isolta draamalta, Mäkinen muotoilee DirtFish-sivustolle.

Meneillään olevasta kaudesta on ajamatta vielä kaksi osakilpailua. Mäkisen johtama talli taistelee kuljettajien ja valmistajien mestaruuksista.

- Pyrimme maksimoimaan loppukauden. Mielestäni tämä (lähtö tallipäällikön paikalta) ei ole lainkaan häiritsevä tekijä. Tiedän, että kaikki ovat erittäin motivoituneita tekemään parhaansa. Puhuin heidän kaikkien kanssa ja he ovat hyvin, hyvin motivoituneita, Mäkinen tähdentää.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PeKa:lle kauden kolmas voitto

23.10.2020 22:36:34