Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen MM-rallin ja Nesteen pitkä yhteistyö päättyy

15.10.2020 - 10:00:36


Suomen MM-rallin ja Nesteen yhteistyö päättyy.

Neste jää pois Suomen MM-rallin nimikumppanin paikalta. Yli 26 vuotta kestänyt yhteistyö on poikinut useita yhteisiä menestystarinoita. Uusi aikakausi tarkoittaa perinteikkäälle suomalaiselle suurtapahtumalle brändin uusiutumista tulevan vuoden tapahtumaan.

- Arvostamme suuresti AKK:n, FIA:n ja MM-sarjan promoottorin kanssa tehtyä pitkäaikaista yhteistyötä. Nesteen liiketoiminta on muuttunut viimeisen vuosikymmenen aikana, ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi maailman johtavista toimijoista uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme nyt uudistaneet myös brändistrategiamme tukemaan tätä ja toimintaamme kohdealueillamme. Osana uudistusta tarkastelimme myös sponsorointiamme ja päädyimme luopumaan MM-rallin Suomen osakilpailusta. Haluamme kiittää lämpimästi edellä mainittujen tahojen lisäksi myös kilpailevia talleja, tuhansia vapaaehtoisia, sekä rallifaneja, jotka ovat olleet vuosien ajan luomassa unohtumattomia Neste Ralliin liittyviä elämyksiä. Toivotamme mitä parhainta menestystä Suomen MM-rallille myös jatkossa, Nesteen markkinointijohtaja Sirpa Tuomi toteaa AKK Sportsin tiedotteessa.

- Tämä on yhden aikakauden päätös, jota muistelemme yhdessä tyytyväisinä, osin haikeinakin. Olemme jättäneet pysyviä jälkiä sekä suomalaiseen urheilumaisemaan että kansakunnan muistiin. Kasvattaneet yhdessä Suomen MM-rallin arvoa, asemaa ja vaikuttavuutta - sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Kehittyminen ja uuden ajan haasteisiin vastaaminen edellyttää aika ajoin isoja muutosratkaisuja. Kiitämme kaikesta lämpimästi Nestettä ja jatkamme suomalaisen autourheilun kruununjalokiven rakentamista kohti tulevia vuosia vahvan kumppaniverkostomme kanssa, AKK Sports Oy:n vt. toimitusjohtaja Markus Häkkinen kuvailee.

Uusi aikakausi näkyy viestinnässä konkreettisesti jo loppuvuoden aikana, kun muun muassa rallin kanavat päivitetään uudelle nimelle. 29.7.-1.8.2021 ajettava Suomen MM-ralli tarkoittaa tapahtumalle jo 70. juhlavuotta Keski-Suomen sorateillä.

Lähde: AKK Sports


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!