Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Kalle Rovanperällä ei ole ollut koskaan näin vaikeaa: ”Hankalimpia paikkoja, joissa olen ollut ralliautolla”

5.12.2020 - 23:39:51


Toyota Kalle Rovanperä on ammentanut ensimmäisellä WRC-kaudellaan oppia isolla kauhalla. Sunnuntaina sarjan päättävä Monzan ralli on kuitenkin luonteeltaan sellainen kokemus, josta nuorukainen ei olisi osannut edes kuvitella.

Äärimmäisen hankalissa olosuhteissa ajettava Monzan Mikki Hiiri-ralli on tarjonnut ja tarjoaa vielä sunnuntain kolmella viimeisellä erikoiskokeella kaikkea mahdollista: vettä, viileyttä, kenties lunta, mutta varmuudella ainakin tätä: liukkautta.

Rovanperä taittaa matkaa kisassa viidentenä. Ajamalla ei ole saumaa nousta sijoituksissa korkeammalle, eikä toisaalta takanakaan ole uhkaajaa.

Rovanperän on tuotava auto sunnuntaina maaliin ja ajettava visusti kieli keskellä suuta. Pelissä on todella paljon, eli Toyotan merkkimestaruus taistelussa Hyundaita vastaan.

Monzan lauantain lenkki oli jotain sellaista, mitä Rovanperä ei ollut vielä eläissään kokenut.

- Se oli hankala päivä, mutta luulen, että se oli sitä kaikille. Paljon lunta ja loskaa. Siellä oli sellaisia paikkoja, jotka olivat hankalimpia, missä olen koskaan ollut ralliautolla, Rovanperä kertoo tiiminsä tiedotteessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!