Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Teemu Asunmaa luokkansa toisena WRC Arctic Rally Finlandissa - "Liian varovaista"

26.02.2021 - 21:10:00


Teemu Asunmaa on WRC3-luokassa toisena ensimmäisen ajopäivän jälkeen. Perjantaina ajettiin kaksi erikoiskoetta ja 62,1 erikoiskoekilometriä.

Asunmaa aloitti uransa viidennen MM-rallin ajamalla ensimmäisellä erikoiskokeella WRC3-luokan toiseksi, jääden pohjista 6,4 sekuntia.

-EK1 oli aika hankala, ei lähtenyt meiltä kuten piti. Urassa ajaminen oli hakemista, ja jännityksen piikkiin voi laittaa joitakin paikkoja. Pitää rentoutua ja lähteä uudestaan vetämään, koitetaan ottaa poikia kiinni, Asunmaa kommentoi ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen tiedotteen mukaan.

Toinen erikoiskoe ajettiin pimeässä lisävaloilla. Kahteen kertaan ajetun erikoiskokeen urat vaikeuttivat varsinkin lähtöluettelon loppupään kilpailijoita. Asunmaa ajoi WRC3-luokan toiseksi nopeimman ajan, jääden pohja-ajasta 4,5 sekuntia.

-Liian varovaista ajoa koko lenkki. Olisi pitänyt laskea kovempaa soraurassa. Yritin välillä varoa renkaita ja välillä ajaa täysillä, mutta renkaat siitä huolimatta loppuivat noin 5-6 kilometriä ennen maalia. Täytyy ottaa rennommin huomenna.

Perjantain erikoiskokeiden jälkeen Asunmaan ero WRC3-luokkaa johtavaan Emil Lindholmiin on 10,9 sekuntia.

Lauantaina 27.2. ajetaan kuusi erikoiskoetta ja 144 erikoiskoekilometriä. Ensimmäinen erikoiskoe käynnistyy kello 9:08. Tapahtuma on yleisöltä kielletty.

Lähde: Teemu Asunmaan tiedote. Kuva: Timo Anis


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!