Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Salo pyörähteli Kouvolassa SM-pistejohtoon

6.03.2021 - 20:00:00


Rallin kymmenkertainen Suomen mestari Skodan Juha Salo ajaa ralli SM-sarjassa SM1-luokan kärjessä talvikauden jälkeen. Salo sijoittui yhdessä Mikko Markkulan kanssa Kouvolassa ajetussa talvikauden päätösrallissa toiseksi ja nousi SM-pistejohtoon.

Rallin ratkaisut nähtiin kahdella viimeisellä EK:lla, joilla yltynyt lumisade teki ajamisesta vaativaa.

- Ei ollut ihan helppo tuo viimeinen lenkki. Pyörähdin toiseksi viimeisen EKn ensimmäisessä vasemmalle kääntyneessä mutkassa. Sain kolmosvaihteen päälle ja sitten mentiin perä edellä. Vastasatanut lumi oli peittänyt ajourat lumesta täyteen, urassa ei ollut yhtään pitoa ja pyörähdimme. Voi olla, että rallin voittanutta (Mikko) Heikkilää vastaan ei olisi ollut tänään mahdollisuuksia. Tämä tulos oli paras, mitä saimme Mikon kanssa tänään tehtyä, ja sillä hyvä.

- Kahta viimeistä pätkää lukuun ottamatta tänään oli hauskaa ajaa kilpaa. Kuudelle EK:lle kolme pohja-aikaa ja eihän sää- ja ajo-olosuhteille mitään voi. Ei se (ajaminen) helppoa ollut. Oli sen verran tilanteita, että ihan heti en muista vastaavaa. Huh, hah ja heijjaa.

- Kaikenlaista sitä pitkän uran aikana pitää vielä kokea vaikka sitä välillä jo luulee, että kaikki on koettu ja nähty. Kesäkauteen on hyvä startata piikkipaikalta. Kyllä tätä tilannetta (pistejohdossa) on tässä jo ehditty odottaakin, Salo hymyili rallin maalissa.

Ralli SM-sarja siirtyy Kouvolasta kevättauolle. Seuraavan kerran SM-pisteistä taistellaan 28.-29. toukokuuta SM Länsirannikon rallissa Liedossa.

Lähde: Tiedote. Kuva: Pekka Koski


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!