Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Harri Rovanperä on tyynen luottavainen poikansa osalta - tähdentää vauhdin lisäksi yhtä merkittävää ominaisuutta

25.07.2021 - 22:42:00


Harri Rovanperä seurasi viikko sitten kyyneleet silmissä Virossa, kun hänen poikansa Kalle Rovanperä, 20, teki rallin MM-sarjan historiaa saavuttamalla osakilpailuvoiton kaikkien aikojen nuorimpana kuljettajana. Yksi voitto on nyt plakkarissa ja niitä luvassa taatusti vielä paljon lisää.

- Kun saavutat sen ensimmäisen, niin itseluottamusta tulee paljon enemmän lisää. Minusta hänellä on se vauhti ajaa hyvä ralli missä tahansa, Rovanperä senior toteaa Dirtfishille.

Nuorukaisen isä tähdentää vauhdin lisäksi yhtä pitkässä juoksussa todella merkittävää ominaisuutta pojassaan. Ralli on isän tavoin Kalle Rovanperän intohimo, mutta elämässä on muutakin.

- Hyvä asia on, että hänellä on nyt hyvä tasapaino. Kun hän tulee kotiin, hän pystyy vaihtamaan vapaalle ja olemaan ajattelematta rallia lainkaan. Kallella on paljon kavereita, hänellä on harrastuksia ja hänellä on rauhallinen ote asioihin.

- Ok, jos hänellä on huono ralli takanaan, niin hän ajattelee sitä enemmän, mutta se on luonnollista. Normaalisti, jo seuraavana päivänä, hän ei ajattele enää tapahtunutta, vaan katsoo eteenpäin, Harri Rovanperä jatkaa.

Sanomattakin on selvää, missä se Kalle Rovanperän suurin tavoite siintää.

- Maailmanmestaruus. Tiedämme, että on ollut paljon hyviä, erittäin hyviä kuljettajia, jotka eivät ole voittaneet maailmanmestaruutta. Mutta se on tavoite. Ainoa tavoite, Harri Rovanperä linjaa syystäkin ylpeänä pojastaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22