Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Toyotan MM-ralliauto on kehitetty Suomen teillä, ja Jari-Matti Latvala tietää sen olevan etu Jyväskylässä

24.09.2021 - 15:45:00


Toyotan MM-rallitiimin tallipäällikkö Jari-Matti Latvala on johdattanut joukkonsa menestykseen. Seuraavana, 1. lokakuuta alkaen, ohjelmassa on Suomen MM-ralli.

– On aivan erilainen fiilis lähteä Suomen-kisaan nyt kun toimin tallipäällikkönä. Rallissa on fantastinen ilmapiiri, Latvala sanoo Toyotan tiedotteessa.

Helmikuussa Suomessa ajettiin ylimääräinen MM-talviralli. Jyväskylässäkin on poikkeuksellisuutta, koska ralli ajetaan tavallisesti kesällä.

– Rallia ei ole koskaan aiemmin pidetty lokakuussa. Pitoa tulee olemaan vähemmän kuin tavallisesti. Jos keli on huono, tulee liukasta. Nyt ajetaan myös pimeässä. Sellaista ei ole tapahtunut Suomessa sitten 90-luvun, huomauttaa Latvala.

– Automme on kehitetty Suomen teillä, joten tiedämme, että voimme saada vahvan esityksen taas. Mitään ei voi ottaa kuitenkaan itsestäänselvyytenä.

Toyotan kuljettajat ovat vallanneet neljästä kärkisijasta kolme kuljettajien MM-sarjassa. Johdossa on Sebastien Ogier, toisena Elfyn Evans ja neljäntenä Kalle Rovanperä. Kolmanneksi kiilaa Hyundain Thierry Neuville.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

HJK:n valmentaja vaihtaa seuraa

22.10.2021 13:08:58