Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Pettynyt Toyota-kuski ei ole vielä luovuttanut rallin MM-taistelua - "Tästä viikonlopusta olisi ollut otettavissa enemmänkin"

18.10.2021 - 6:50:00


Elfyn Evans joutui tyytymään toiseen sijaan Espanjan MM-rallissa sunnuntaina. Toyotan brittikuski taistelee yhä maailmanmestaruudesta tallikaverinsa Sebastien Ogierin kanssa, kun kautta on jäljellä enää yksi osakilpailu.

Evans hävisi Espanjassa juhlineelle Hyundain Thierry Neuvillelle 24,1 sekunnilla.

- Toinen sija on positiivinen tulos, mutta ei ole helppoa olla tyytyväinen, kun aloitimme viikonlopun niin hyvin. Valitettavasti hyydyimme hieman eikä kaikki tuntunut olevan kunnossa. Tästä viikonlopusta olisi ollut otettavissa enemmänkin, Evans mietiskeli Toyotan tiedotteessa.

Ogier sijoittui Espanjassa neljänneksi. Hän johtaa MM-sarjaa 17 pisteen turvin. Kausi päättyy Italiassa marraskuun jälkipuoliskolla.

- Hyvä asia tässä viikonlopussa oli se, että saimme kavennettua eroa ja mestaruustaisto on yhä auki. Realistisesti ajateltuna tuo ero on iso otettavaksi kiinni yhdessä kilpailussa, mutta kuten huomasimme viime vuonna, niin mitä tahansa voi tapahtua. Yritämmme jälleen antaa parastamme Monzassa, Evans sanoi.

Yhdestä osakilpailusta voi saada 25+5 pistettä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08