Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Kalle Rovanperästä kohukommentin esittänyt toimittaja antoi suomalaiselle kouluarvosanan Katalonian MM-rallista

20.10.2021 - 9:21:00


Kokenut rallitoimittaja Colin Clark kohahdutti tviitillään viime viikonvaihteessa ajetussa Katalonian MM-rallissa. Clark vihjaili, että todella hurjan tilanteen jälkeen lauantain lenkillä kuin ihmeen kaupalla takaisin tielle selvinnyt Toyotan Kalle Rovanperä olisi leikannut kyseisen mutkan tarkoituksella pellon puolelta.

- Olen aina ajatellut, että juuri tämän vuoksi ralli on erityistä. Valitettavasti sääntöjen laatijat eivät ole samaa mieltä ja epäilen, että tämä johtaa vierailuun tuomariston huoneessa, Clark kirjoitti Twitter-tilillään ja ällistytti sillä käytännössä kaikki.

Rovanperä tyrmäsi tietenkin välittömästi tuo vihjailun. Ajolinja ja vauhti olivat vain yksinkertaisesti siksi pielessä, että mitään ei ollut enää tehtävissä. Rovanperä kuvaili tilannetta uransa yhdeksi suurimmaksi.

Rovanperä päätyi kisassa viidenneksi ja Clark on nyt jakanut kuljettajille tuttuun tapaan kouluarvosanat Katalonian MM-rallista. Rovanperälle numeron 6 antanut Clark ei palaa DirtFish-sivustolle kirjoittamassaan arvostelussaan enää lauantain tapahtumiin.

- Kallen ensimmäinen MM-osakilpailu espanjalaisella asfaltilla ei ollut tuhoisa, mutta ei järkyttävän nopeakaan. Jälkimmäinen on sitä, mitä me odotamme Kallelta näinä päivinä ja siksi tämä oli ehkä pieni pettymys. Kyse on silti tulevan mestarin massiivisesta oppimisprosessista. Kalle ottaa tästä arvokasta kokemusta ja olen varma siitä, että käyttää sen hyvin tulevaisuudessa, Clark muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!