KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Niko Karilla lupaava GP3-testi Barcelonassa

21.4.2017 - 11:38:54


GP3-kauteen valmistautuva Niko Kari oli tyytyväinen Espanjan Barcelonassa ajettuihin testeihin. Arden-tallissa ajava Kari oli testipäivien kierrosajoissa neljäs ja viides.

- Tosi hyvin meni. Pientä hiomista on vielä aika-ajokierroksessa. Kisavauhti vaikuttaa hyvältä. Olen tyytyväinen ajamiseen ja tiimiin. Menemme koko ajan eteenpäin ja oikeaan suuntaan, ja olen myös sinut auton kanssa. On tärkeää saada alle ehjiä testipäiviä ja kilometrejä, jotta tulee varmuus kaikkeen tekemiseen, GP3-debytantti Kari sanoo tiedotteessa.

- Kaikenlaisia asioita testataan suunnitellusti. Ajetaan aika-ajokierroksia, tehdään kisasimulaatioita, kokeillaan erilaisia säätöjä, muutetaan aerodynamiikkaa, miten renkaat toimivat ja niin edelleen. Avattava takasiipi (DRS) on uusi asia tälle kaudelle, ja sen vuoksi kokeilimme paljon erilaisia aerodynamiikkajuttuja. Hyvin intensiivistä ajamista se on, Kari kertoo testiohjelmasta.

Red Bullin junioriohjelmaan kuuluva Kari, 17, oli koko testijakson ajan nopein Arden-tallin kuljettaja. Kierroksia hän ehti ajaa peräti 162. Testien nopein kuski oli Trident-tallin Dorian Boccolacci, jonka parhaasta kierroksesta Kari jäi 0,410 sekuntia.

- Tuloksia ei vielä kannata kauheasti katsella. Tämä on testiä. Ensimmäisen kisan aika-ajossa sitten tiedetään mikä vauhti on, Kari korostaa.

GP3-testit jatkuvat Espanjan Valenciassa 24.-25. huhtikuuta, eli ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona.

- Testiohjelmamme on aikalailla samanlainen kuin nytkin. Valenciassa aikoja ei voi verrata niin paljon kuin Barcelonassa, koska siellä voi ajaa aika surutta valkoisten viivojen yli, ja osa ajaa, osa ei, Kari tietää.

GP3-sarja alkaa Espanjan Barcelonassa F1-kilpailun yhteydessä 12.-14.5. 

Teksti: Niko Karin tiedote / Miiro Koivula


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulham nousi Valioliigaan

26.5.2018 21:10:01