COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Määttä jahtaamaan jälleen voittoa rallicrossissa: "Ei voi muuta kuin laittaa nasta lautaan"

10.8.2017 - 19:54:17


Kamppailu rallicrossin SM-pisteistä jatkui 8. heinäkuuta aurinkoisessa kelissä Tampereen Kaanaa Centerissä. Tiukka taistelu Suomen mestaruuksista vain kiristyy, kun ajamatta on enää kaksi osakilpailua.

SuperCar-luokan voittoon ajoi sarjan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Atro Määttä. Voittonsa ansiosta Määttä kasvatti johtoaan sarjassa, ja miehellä on tällä hetkellä kasassa 75 pistettä. Toiselle sijalle nousi Ari Perkiömäki 64 pisteellä ja kolmantena on Jukka Lautamäki (62p.).

SuperCar-luokassa kaikki on vielä täysin auki. Sarjan kärkipaikalla oleva Atro Määttä kasvatti johtoaan Kaanaan osakilpailussa, mutta takana kärkkyy vielä nippu kovia haastajia.

- Ei voi muuta kun laittaa nasta lautaan ja yrittää parhaansa. Auto on huollettu Kaanaan jälkeen, mutta ei olla tehty mitään isompia muutoksia, Määttä totesi sarjan tiedotteessa.

Tällä kaudella tasaisinta vääntöä on nähty SRC-luokassa. Yksi suurimmista mestariehdokkaista lienee Henri Haapamäki, joka majailee luokan jaetulla kärkisijalla Joni-Pekka Rajalan kanssa. Jalasjärvelle mies lähtee pieniä päivityksiä saaneella autolla.

- Autoon on tehty uudet sähköt, päivityksiä ja vähän tehon lisäystä. Lähetään punnitsemaan munat pojilta ja koitetaan napsia selkärangat poikki, naurahti Haapamäki.

Rallicrossin SM-sarja jatkuu täysin uudella Murtoharjun moottoriradalla 19. päivä elokuuta. Ajamatta on enää kaksi osakilpailua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!