COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mad-Croc Racingin Sami Ojanen tuplavoittoon Kemoralla

13.8.2017 - 14:45:21


Mad-Croc Racingin Sami Ojanen ajoi Kemoran moottoriradalla ratakuorma-autojen kansallisen ratasarjan neljästä lähdöstä kaksi voittoa ja kaksi kakkossijaa. Kauden ainoaan kansallisen ratasarjan viikonloppuun osallistunut Ojanen sijoittui sarjan yhteispisteissä kolmanneksi.

Kolme viikkoa sitten Englannissa Iveconsa rajusti päin rata-aitaa ajanut Ojanen tiimeineen oli rakentanut Ivecon uudelleen ajokuntoiseksi.

- Auto ei ollut vielä täydellisessä iskussa. Kolarin jäljiltä saimme tärkeimmät asiat, kuten hytin ja etuakselin suoristettua, ja muutenkin parsittua Ivecon ihan hyvin kasaan. Jousitukseen ja jarruihin emme ehtineet saada uusia osia, jotka ovat tulossa meille vasta ensi viikolla.

- Etenkin sunnuntain lähdöissä Ivecon etujarrut menettivät tehoaan, eikä moottorikaan ollut enää parhaassa iskussa. Toki myös sadekeli toi kilpailuun omat haasteensa. Ajaminen on oli ihan ok-tasolla. Laitetaan jarrut ja uusi jousitus kuntoon ja lähdetään neljän viikon kuluttua Englantiin ajamaan uudelleen tosissaan kilpaa.

Ratakuorma-autojen Britannian avoin mestaruussarja jatkuu 9.-10. syyskuuta Snettertonin moottoriradalla Englannissa. Sarjan johdossa ajaa Mika Mäkinen. Sami Ojanen ajaa pisteissä sijalla 17.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!