COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Niki Tuuli viides Saksassa

20.8.2017 - 23:43:07


Moottoripyöräilyn World Supersport –luokan MM-sarja palasi kesätauolta Saksan osakilpailussa. Kallio Racingille lisäjännitystä viikonloppuun toivat luokassa ensiesiintymisensä maailmanmestaruusareenoilla tehneet uudet kisapyörät.

Niki Tuulen osalta edellisten kisojen vaikeudet näyttävät olevan taaksejäänyttä elämää. Perjantai-iltapäivän harjoituksista lähtien Tuuli oli mukana kärkikahinoissa, ja lauantaina jatkuneet vahvat esitykset veivät miehen eturiviin ja kolmanteen lähtöruutuun sunnuntain kilpailuun.

Sunnuntaiaamun lämmittelyssä Tuuli ajoi kolmanneksi nopeimman kierroksen, mutta rikkoi FIM:n sääntöjä ajamalla yhdellä kierroksella useita sektoreita liian hitaasti, josta seurauksena siirto 6 pykälää alemmas kilpailun lähtöruudukossa. Tuuli siis starttasi kisaan yhdeksännestä ruudusta, mutta piti pään kylmänä ja taisteli itsensä lopputuloksissa viidenneksi.

- Onnistunut viikonloppu kaikin puolin. Kehitystä on tapahtunut paljon ja viikonloppuna vauhti taas näkyi. Aika-ajoissa kolmas sija oli se, mihin olen itse erityisen tyytyväinen, Tuuli kertoi tallinsa tiedotteessa.

- Harmillisesti sain rangaistuksen lämmittelyssä ja tipuin yhdeksänteen lähtöruutuun. Aika kova tuomio omasta mielestäni. Siihen kisa melkein kaatuikin omalta osaltani, ensimmäisellä kierroksella oli ruuhkaa jossa tipahdin yhdenneksitoista. Siitä tosin nousin aika nopeasti sijalle kuusi, mutta kärki oli siinä vaiheessa jo karannut ja ero säilyi melkein samana kisan loppuun asti. Mutta positiivisin mielin tässä ollaan ja katse on jo suunnattuna Portimaoon!, Tuuli kertasi.

Tallin etelä-afrikkalainen kuski Sheridan Morais voitti kilpailun ja on MM-sarjassa kolmantena.

- Koko viikonloppu oli upea suoritus sekä Sheridanilta, Nikiltä että tiimiltä. Sheridan ansaitsi voiton loistavan viikonlopun päätteeksi. Tämä teki hyvää koko tiimille ja Sheridanin maailmanmestaruuskamppailulle, tallipäällikkö Vesa Kallio ylisti.

Seuraava osakilpailu ajetaan 17.9.2017 Portugalissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19